23 de maig 2019

El Bloc Sobiranista Català podria ser la gran sorpresa a Lleida i Girona el 26-M


El Bloc Sobiranista Català (BSC) pot ser la gran sorpresa en les eleccions Municipals del 26 de maig i arribar a entrar als Ajuntaments de LLeida i de Girona, les grans capitals catalanes on es presenta.

Enquestes internes de determinats partits així ho assenyalen, i a més indiquen que han anat pujant les seves possibilitats a mesura que avançava la campanya i el seu regidor/seus regidors podrien ser determinants per donar l´alcaldia de Girona o la Paeria.

En tot cas el primer punt del programa d´aquesta formació és signar que mai es pactarà amb cap partit vinculat al 155 (inclòs el PSC) i en una defensa aferrisada de la República Catalana. Per tant, es decantarien per fer un bloc, mai millor dit, independentista.

Es la primera vegada que aquesta formació politica es presenta en unes eleccions municipals i ha estat, sens dubte, una de les sorpreses i bones noticies de la campanya que s´acaba, a l´aportar una onada d´aire fresc, des de la base independentista, a la politica catalana, dient les coses clares que pensa i vol la gent del poble.

Amb una campanya model de cost 0€, basada en una potent presència a les xarxes socials, com facebook o twitter, en moltes hores de feina de gestió i d´ activisme de carrer de totes i tots els voluntaris/es, adherides i adherits o simpatitzants, les candidatures d´aquest partit independentista formades per gent de la base independentista que volia la unitat i la llista unitària, i que per la gran majoria és la seva primera vegada en un partit polític, s´han obert pas en el tancat món mediàtic pels partits extraparlamentaris, apareixent en diaris i televisions locals.

Ferms defensors de l´1-O, han lograt esquivar la JEC i fer que l´estelada sigui present en els col.legis electorals gràcies a les seves paperetes, i que la bandera independentista es pugui votar i acabar dins la urna.

Obtinguin o no regidors, el que és segur és que s´han guanyat la simpatia de molts catalans i catalanes, que els seu nombre d´adherits i adherides s´ha incrementat, i que son un partit a tenir molt en compte en un futur a curt termini, com alternativa seriosa independentista a si fracasa el camí cap a la República per part d´ ERC,CUP o JxCAT.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.