4 d’oct. 2019

El Bloc Sobiranista Català no es presentarà a les espanyoles per coherència

El Bloc Sobiranista no anirà per coherencia a les eleccions espanyoles del 10-N

L´Executiva del Bloc Sobiranista Català ha emès un comunicat que no es presentarà a les eleccions espanyoles ,del proper 10 de novembre, per simple coherència i lógica politica amb la seva linea independentista i la de molts catalans i catalanes.

Reunits en assemblea aquesta setmana els seus adherits/des están d´acord en no anar a unes eleccions que:
"mai ens presentarem a les espanyoles, no son les nostres", "per nosaltres son unes eleccions estrangeres, ja que Espanya no és el nostre país, Catalunya no és Espanya, i per tant és absurd que es vulgui anar al seu Congreso o Senado".

"Si de veritat ens creiem que som una República Catalana, que coi hem d´anar a Madrid, la capital de l´estat que ens odia i reprimeix, a demanar permís per fer coses?"

Tot i no estar-hi d´acord, respecten les decisions presses pels altres partits independentistes que si hi volen anar, però lamenten que, en tot cas, s´hauria d´haver fet una única llista conjunta i unitària com vol la ciutadania de base, però "els de sempre" no han volgut mirant més interessos partidistes que fer pinya per Catalunya.

El Bloc donarà llibertat d´actuació als seus adherits i seves adherides ,desde l´abstenció fins a votar únicament aquella llista independentista que bloquegi Espanya i no faciliti cap govern espanyol. "S´ha de crear inestabilitat allà fins que deixin a Catalunya tranquila i lliure", diuen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.