20 de febr. 2019

Bloc Sobiranista i Proposem demanen una llista unitària pro República Catalana a les eleccions del 28-A i el 26-M


El Bloc Sobiranista Català i Proposem volen una llista unitària per la República Catalana
El Bloc Sobiranista i Proposem demanen una gran llista unitària per la República Catalana a les eleccions del 28-A i el 26-M 
Els partits politics de base Bloc Sobiranista Català (BSC) i Proposem, que ja van presentar la seva suma d´unitat ecosobiranista per les properes eleccions municipals, demanen als partits i moviments que es considerin independentistes que, de cara a les eleccions espanyoles del 28 d´abril i les europees del 26 de maig, configurin una gran llista unitària per defensar la República Catalana i el reconeixament del resultat del Referèndum de l´1 d´octubre de 2017. 

"Volem plasmar en una llista el que demana la gent a les manifestacions: unitat! I per això proposem que es fagi una gran llista unitària on hi hagi representants de tots els partits sobiranistes, i quan diem tots son tots, incloent també els partits extraparlamentaris com els nostres, que representen la base dels qui volem la llibertat de la nació catalana” han dit en roda de premsa conjunta el President del Bloc Sobiranista Català, Càstor Bayo i el membre de l´Executiva de Proposem, Alex Carreras. 

Amdos partits diuen que “no entendriem en aquests delicats moments pel nostre país, amenaçat per la catalanofóbia i el neofranquisme espanyol, que no es fes una suma realment transversal, una llista amb representats de tots els partits sobiranistes, grans i petits, per defensar la llibertat i la República Catalana”. 

I avisen que ,en cas de no fer-se,” direm clarament qui ha subscrit el nostre document per la llista unitària en defensa de la República Catalana i qui no, es a dir, qui prefereix l´egoïsme i individualisme i tenir una butaca a fer el que reclama la gent del poble, que es la unitat i suma entre els independentistes”. Clara pressió a ERC i CUP que han manifestat que prefereixen anar sols. 

Tant el Bloc Sobiranista Català com Proposem es posen a disposició de participar d´aquesta llista unitària en totes les eleccions possibles ,per a deixar ben clar davant el món que el poble català està unit i vol recuperar la seva llibertat perduda el 1714. 

I adverteixen “si no hi ha llistes unitàries que ens incloguin,estudiarem presentar-nos el 28-A i el 26-M i a les Municipals farem llistes propies ecosobiranistes i no farem alcalde a ningú que no es mostri a favor públicament de la República Catalana, ni farem pactes amb cap partit del 155 anticatalà, i això inclou el PSC. Aviam qui més ho diu i ho signa abans de les eleccions”. 

“La gent n´està tipa i farta i vol avançar, nosaltres som la garantia que no traïrem la República guanyada en el referéndum de l´1-O.” I potser tenen raó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.