11 de des. 2018

Exit del 1er Aplec de Propostes Sobiranistes Municipalistes

Alguns dels participants en l´Aplec Sobiranista durant un descans

El BLOC SOBIRANISTA CATALÀ (BSC) i PROPOSEM, coalició que es presentarà per primera vegada a les Eleccions Municipals, van organitzar ,amb gran éxit, el passat el 6 de desembre el 1er APLEC DE PROPOSTES SOBIRANISTES MUNICIPALISTES.

La data no era casual. Es va fer aquest dia "per contrarestar així la celebració d´una constitució espanyola que no és la nostra, que no és la dels catalans i catalanes" segons van manifestar membres d´amdòs partits.

Aquest primer Aplec d´idees o propostes sobiranistes municipalistes, que incloïa la 1a calçotada per la independència, es va celebrar a la localitat maresmenca de Premià de Dalt i va comptar amb la participació d´unes 200 persones,entre adherits/des del Bloc Sobiranista, de Proposem i sobiranistes de base independents que es van apuntar per participar i poder dir la seva.

Durant la jornada que va durar 4 hores, es van debatre propostes sobre ajudes als petits empresaris catalans i autónoms, vivenda i ajudes socials, antifeixisme, mobilitat i altres temes.

D´altra banda es va anunciar ,entre forts aplaudiments,el primer llistat de pobles i ciutats on hi ha preséncia de gent de la suma del BSC i Proposem, i que es comunicarà en obert al llarg d´aquesta mateixa setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.