28 de nov. 2018

S´organitza el 1er Aplec de Propostes Sobiranistes Municipalistes

El 1er Aplec de Propostes Sobiranistes Municipalistes tindrà una calçotada de germanor

PROPOSEM i el BLOC SOBIRANISTA CATALÀ (BSC) han organitzat pel dia 6 de desembre el 1er APLEC DE PROPOSTES SOBIRANISTES MUNICIPALISTES, "per contrarestar així la celebració d´una constitució espanyola que no és la nostra, que no és la dels catalans i catalanes" segons han manifestat.

Aquesta trobada serà el primer acte conjunt entre els 2 partits de base,després del pacte o acord ecosobiranista al que van arribar per les eleccions municipals´19.

I aquest aplec d´idees sobiranistes municipalistes es celebrarà,a més, amb..una bona calçotada!. 

Aquesta és oberta a tots i a totes els/les simpatitzants/es i adherits/des dels 2 partits, i a tota la gent de la base sobiranista, no adscrita a d´altres partits, i que hi vulgui participar per dir la seva opinió o proposta, previa inscripció.

Els i les participants tindran l´oportunitat, inclós, de formar part de les llistes obertes que Proposem i el Bloc Sobiranista estan elaborant a molts pobles i ciutats cara a les Municipals de 2019. 

Aquest aplec serà ,sens dubte,una bona ocasió per fer un interessant intercanvi de propostes per les properes municipals des d´un punt de vista sobiranista 

La jornada tindrà lloc en una bonica masia amb gastronomia catalana, a Premià.
Hi hauran 2 opcions:
Calçotada vegana: 20€
Calçotada amb carn: 30€ 

L´aplec començarà a la 13h del migdia i per inscriure´s cal fer-ho abans del dimarts 4 de desembre a les 14h, enviant un mail a: blocsobiranistacatala@gmail.com o als facebooks del Bloc Sobiranista Català (BSC) o de Proposem Principat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.