10 de jul. 2018

El Bloc Sobiranista farà llistes obertes a la ciutadania independentista per les Municipals



El Bloc Sobiranista Català (BSC) segueix en la seva linea d´intentar ser un instrument per a representar i sumar l´independentisme de base, sovint oblidat pels grans partits, i també a aquelles persones decepcionades o desencantades amb l´actual situació politica catalana. 

El BSC ha comunicat oficialment que farà llistes obertes, sota les seves sigles, per a tota la ciutadania independentista de base, en les eleccions municipals de 2019, per tal que qualsevol sobiranista català pugui arrivar a fer o participar de forma directa i real de la seva llista per la República Catalana al seu poble o ciutat. 

“Aquest és el nostre model de participació, la participació directa de la gent per assolir de veritat la República Catalana i fer llistes d´unitat i suma d´independentistes, per això ens diem Bloc Sobiranista Català, vam néixer amb aquest gran objectiu”, han manifestat portaveus de l´Executiva del Bloc. 

L´únic requisit és posar-se en contacte amb el Bloc Sobiranista Català, mitjançant la seva web (https://blocsobiranistacatala.wordpress.com/) o via el seu facebook (https://www.facebook.com/groups/blocsobiranistacatala/), i comunicar-lis que es vol crear una llista del Bloc a un determinat municipi o formar-ne part d´una ja creada en aquella població si ja existeix un delegat/da o representant del BSC allà.

Tot i respectar la iniciativa de les "primàries x la república", i als seus impulsors (malgrat no haver rebut cap invitació per part d´ells a participar-hi), el Bloc Sobiranista no hi participarà en aquestes. 

Aquesta formació prefereix el seu model de llistes sobiranistes obertes,on tothom hi tingui cabuda i les mateixes possibilitats de formar-ne part, es sigui una persona més o menys coneguda.

Queden, això si, oberts i en total disposició de sumar amb altres propostes sobiranistes que estiguin a favor de la República Catalana, reconeguin que l´1-O ja es va fer el Referèndum d´autodeterminació i es va guanyar i expressin el seu rebuig total a l a injusta opressió del poble català amb el 155.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.