6 d’ag. 2018

Colau no retira als manters però si al ninot del Tio Che


L´ocupació de les voreres públiques pels manters no és cap problema per Colau

L´alcaldessa Ada Colau segueix permetent l´ocupació il.legal de la via pública per part del top-manta, malgrat l´atac de l´altre dia a un turista americà i malgrat que no es pot ni caminar per la vorera del café zurich i a més que no fan extensió d´articles i venta il.legal ambulant al mateix vestíbul del metro de Pl. Catalunya, dins de les propies instal.lacions del metro. 

Pel que es veu per Colau tot aquest desplegament no molesta als vianants però si que és una gran molestia un simple ninot com el de l´orxateria histórica del Poblenou "El Tio Che".

Sembla una broma però no ho es.I no estem a 28 de desembre, dia de les inocentades.

L'Ajuntament de Barcelona ha obligat a retirar del carrer el ninot de l'orxateria El Tio Che del Poblenou, que feia 20 anys que era davant del local.

Segons han explicat els propietaris de l'establiment als companys del nacional.cat, van rebre aquest passat divendres 3 d´agost una notificació del consistori en què se'ls informava que el ninot ocupava un lloc indegut a l'espai públic i que per aquest motiu havia de ser retirat.

A més també se'ls comunicava que havien de pagar una multa de 105€.

És a la cruïlla entre la rambla del Poblenou i el carrer de Ramon Turró i, a més a més, no ha impedit mai el pas dels vianants.

La figura és un dels grans atractius de l'orxateria i és típic que els infants s'hi facin fotos o hi juguin al voltant mentre esperen un gelat o una orxata.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.