26 de juny 2018

Entrades Tarragona'18: No a l´UFEC, Si a entitats neofranquistes per espanyolitzar la inaguració

No es van repartir entrades a entitats catalanes però si a ultres per espanyolitzar

L´escàndol ha sortit a la llum i l´alcalde de Tarragona, Felix Ballesteros hauria de dimitir immediatament per la seva pésima gestió dels Jocs del Mediterrani a Tarragona.

S´ha descobert com va anar la distribució d´entrades de la inaguració i el perquè del seu aspecte mig buit i amb públic espanyolista.

Ahir el president de la UFEC (Unió de federacions d´entitats esportives de Catalunya) va declarar en directe a 8TV que van demanar a l´alcalde amb insisténcia i reiteradament entrades  per la cerimonia d´inaguració dels Jocs per repartir-les a les federacions esportives catalanes per a que es donessin als clubs i als seus jugadors.

L´alcalde en connexió en directe no va saber que contestar i va tirar pilotes fora. Mai millor dit en aquest cas.

Però el que va ocultar el sr. Ballesteros és que mentres negava les entrades als clubs i esportistes catalans, el seu Ajuntament si va distribuir entrades de la inaguració a entitats pro-franquistes com Plataforma per Tabàrnia o Catalunya por España, a través de SCC (Societat Civil Catalana) i del partit ultra VOX.Sembla que l´agrupació de Tarragona de C´s també en va rebre.

L´alcalde Ballesteros sabia com seria la cerimonia d´inaguració des de feia mesos i n´era del tot conscient que no hi hauria simbología ni representació catalana però si espanyola.

El Centre Aragonés de Tarragona, on es reuneix SCC, així ho han explicat i s´han volgut desvincular d´aquest fet. Han reconegut però que allà es va "cuinar" el repartiment sel.leccionat d´entrades.

El vicesecretari de comunicació de VOX a Tarragona, Jordi Ferré, ha explicat que van reservar entrades com a partit polític i que van portar gent a la cerimònia en autobusos des de Barcelona i fins i tot des de diversos punts de l’Estat espanyol.

"La condició era que es duguessin banderes i simbols espanyolistes, aplaudir al Rei d´Espanya i xiular al President Torra quan parlés". Recomendamos leer los Alimentos con hierro

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.