18 de juny 2018

El Bloc Sobiranista Català diu SÍ a presentar-se a les Municipals

Alguns/es dels membres de la nova Executiva del Bloc Sobiranista Català. 

El Bloc Sobiranista Català (BSC) anirà a les Municipals 2019 si no hi ha cap imprevist. Així ho ha decidit el seu Consell Nacional aquest dissabte 16 de juny a Barcelona.

L´opció guanyadora, i que el Consell Nacional ha decidit per unanimitat, és la de presentar-se a les eleccions municipals, ja sigui formant part de llistes unitàries independentistes que incloguin el BSC o be en solitari, oferint des del BSC una llista d´unitat i suma de l´independentisme de base, en cas que les anomenades llistes unitàries amplies no s´acabessin de realitzar o no incloguessin tots els nivells de l´independentisme, de baix a dalt.

Per començar el Consell Nacional, que ha transcorregut amb un molt bon ambient, s´ha exposat el motiu pel que el Bloc Sobiranista Català es reactiva:

"per donar veu i representar a tot aquell independentisme de base, de pedra picada, voluntari i anònim, aquell que no es rendeix, que vol veure la República Catalana ja i fer efectiu el resultat del referèndum de l´1-O, i que queda sempre oblidat i ignorat ,eleccions darrera eleccions, pels grans partits independentistes".
"Som l´alternativa per totes aquelles persones independentistes que estiguin decepcionades o desil.lusionades i vulguin aire fresc sobiranista i noves cares per seguir endevant amb el camí de la llibertat i la independència de Catalunya".

Posteriorment s´ha procedit a explicar l´expansió territorial del BSC que hi ha hagut durant els darrers mesos i la composició de la nova Executiva, que s´ha ampliat amb noves persones.

Per cert, les agrupacions territorials del Bloc Sobiranista Català s´anomenaran des d´ara Comités Sobiranistes, en homenatge als Comités de Defensa de la República (CDR) per la seva gran tasca i valentia en la defensa de la república catalana.

Per acabar s´ha un donat torn de paraula a absolutament tots els i les assistents, reflexant el tarannà obert i participatiu d´aquest partit, per a que exposessin el seu punt de vista sobre l´actual situació a Catalunya i la seva posició respecte les eleccions municipals de l´any vinent.

Un cop escoltat tothom s´ha prés l´esmentada decisió de participar en les properes eleccions municipals.

El Bloc considera aquestes properes eleccions municipals"com una nova oportunitat d´or de demostrar que el poble català vol recuperar la seva llibertat i tirar endevant amb la República Catalana com a estat propi independent, plantant cara i derrotant una vegada més al neofranquisme violent que intenta fer desaparèixer la identitat de la nació catalana".

El BSC ha tornat a demanar llistes unitàries independentistes veritablement transversals a tots els pobles i ciutats de Catalunya, que incloguin a tots els partits independentistes, estiguin o no al Parlament.
"La unió fa la força, la gent a les manifestacions crida unitat i és el que volem com el nostre nom indica, fer un autèntic bloc sobiranista català"."Per nosaltres per damunt de tot està la independència! i no és moment de posar pals a les rodes ni d´egoïsmes partidistes".

Es per aquest motiu que mantindran les portes obertes fins al darrer moment a formar llistes unitàries independentistes, sempre i quan es donin les següents condicions:

-Que es demostri la suma i transversalitat de la llista unitària independentista incloent com a mínim 1 representant de cadascuna de les formacions que la composin.Només s´han de fer primaries pel cap de llista,si no hi hagués acord entre els partits components de la llista.

-Que es signi un document de compromís que no es farà alcalde a cap persona que nos es declari favorable a la República Catalana i evidentment a ningú d´un partit pro-155 sota cap concepte.

"Parlarem i escoltarem a tothom que vulgui llistes unitàries independentistes, ja siguin persones, entitats o partits, però aquests 2 punts seran irrenunciables, a més d´exigir la llibertat dels presos politics i el retorn dels exiliats obviament" han explicat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.