1 d’oct. 2018

El Bloc Sobiranista Català també demana com la CUP la dimissió del Conseller d´interior per agressions dels mossos a manifestants catalans

El Bloc Sobiranista demana com la CUP la dimissió del Conseller d´Interior
Ja no és només la CUP l´unic partit independentista que demana la dimissió del conseller d´interior, Miquel Buch. L´executiva del Bloc Sobiranista Català (BSC) ha emès un comunicat en que també demana el seu relleu. 

“Només demanem dimissions quan no hi ha més remei en que es pretén defensar lo indefensable. I aquest és un d´aquells casos. 

Solicitem la dimissió immediata del conseller Miquel Buch,i en cas que no ho fagi la seva substitució degut a: 

-Es inconcebible que s´autoritzi una manifestació de provocació i d´odi al poble català per part de policia i guardia civil espanyola en homenatge als seus companys que van agredir brutalment a catalans i catalanes que pacificcament exercien el seu vot en el referèndum de l´1 d´Octubre de 2017. 

-Es lamentable que enlloc de perseguir als feixistes que fan salutacions nazis i criden consignes com “Puigdemont a prisión” en propi territori català els mossos agredeixin amb durs cops de porra a manifestants independentistes antifeixistes de totes les edats, com per exemple, a un adherit nostre.” 

Per concloure reiteren que: 

“el Bloc Sobiranista Català segueix endevant com alternativa de base als partits tradicionals per ser el lloc de trobada de tota la bona gent sobiranista que pensen que el referèndum d´independència ja es va fer l´1-O, que es va guanyar amb el 90% dels vots a favor i que el que cal ara és aixecar la suspensió de la declaració d´independència al Parlament i si no “deixar pas als que si que estem disposats/des a fer-ho com la gent del Bloc Sobiranista Català!”. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.