17 de set. 2018

El Bloc Sobiranista penja estelades a Bulgària i participarà en el seu dia de la República

El Bloc Sobiranista ha penjat estelades a.. Bulgària!
No és ni Girona, ni a Arenys de munt, ni Berga.. és…Bulgària! L´estelada també llueix ja en aquest país de l´est d´Europa!. I tot gràcies a l´acció del Bloc Sobiranista Català (BSC), a través de la seva secretaría d´internacional i als contactes que ja ha desenvolupat.

El Bloc Sobiranista Català ha estat convidat a passar uns dies a Bulgària i a participar del dia de la República de Bulgària, el 22 de setembre, que cel.lebra la seva independència dels turcs, com a “representants de la República de Catalunya en un acte de germanor entre repúbliques independents”.

L´Europa dels petits estats va agafant consciència de la imparable independència de Catalunya i les Repúbliques d’arreu es comencen a agermanar amb la catalana.

Segons els representants del Bloc que es troben en terres bulgares, a Bulgària “ja saben que els catalans son diferents als espanyols i després de veure per la televisió la repressió espanyola contra els votants catalans a les escoles catalanes pel Referèndum d´independència de l’1-O,aleshores van convidar al Bloc Sobiranista Català a anar en el Dia nacional de la República de Bulgària i van demanar que portessin estelades per penjar com a signe de solidaritat amb el poble català".

Els representants del Bloc han deixat flors al Monument als caiguts en la guerra de la independència búlgara. I a la resistencia de la gent búlgara a ser un poble sobirà!.

Es pot veure els anys i les guerres q van patir amb diferents països i penjen les banderes de tots ells perque després de la guerra es van agermanar tots. Es un monument a la germanor dels pobles. 

Monument als caiguts en la guerra de la independència búlgara


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.