24 de nov. 2017

Escollida la nova Executiva del Bloc Sobiranista Català


El Bloc Sobiranista Català (BSC) comença una nova etapa i ja ha escollit la seva nova Executiva, que ha estat aprovada per unanimitat.

La configuren:

-President: Càstor Bayo

-Secretari General: Josep Mª Boix

-Secretari d´Organització: Eduard de Vilar

-Secretari d´Acció Política: Ignasi Ferrer

El nou President és en Càstor Bayo, un dels nutricionistes catalans més reconeguts per la creació de les webs: www.nutricionistaacasa.cat (la primera en català sobre assesorament nutricional) i http://nutricionistaencasa.com/

Acumula un extens vagatge tant en l´àmbit associatiu com en el polític. Va ser Vice-president del Consell de la Joventut d´Horta-Guinardó durant 4 anys i fundador i President de l´associació Joves amb Empenta (JAE) durant 9, entre d´altres.

Pocs conéixen com ell el món intern dels partits sobiranistes catalans: va ser conseller nacional tant de les JERC com de la JNC, i anys més tard candidat per la llista de Barcelona de SI (Solidaritat Catalana per la Independència) al Parlament en les eleccions de 2012.
Actualment és Portaveu nacional de la plataforma de l´independentisme de base CCI (Candidatura Ciutadana per la Independència), i voluntari tant d´ANC com d´Omnium.

El Secretari General serà en Josep Mª Boix, antic empresari, President del gremi de perruquers i esteticiens de Catalunya. Una persona també amb amplia experiéncia en el món sobiranista ja que va ser alcaldable a Sant Pere de Ribes i membre de la primera executiva que va tenir l´ANC.

La figura de Secretari d´Organització recaurà en l´Eduard de Vilar, fins ara President de l´Ateneu Sobiranista Català (ASC), entitat precursora de l´actual ANC. Va ser alcaldable per Vilanova i la Geltrú.

I el nou Secretari d´Acció Política és l´Ignasi Ferrer, dinamitzador cultural i activista social en defensa del català, que va ser membre de la CAL d´Horta (Coodinadora d´Associacions per la Llengua).


Així doncs una preparada nova junta executiva permanent del BSC, que a més ja ha dit que incorporarà noves secretaries per una millor distribució de les tasques a realitzar i que ja tenen pensats els posibles noms que les ocuparan.

Tanmateix han anunciat que tenen previst crear les Joventuts del BSC i que ja hi han persones disposades arreu del territori català per iniciar el desplegament de les territorials i comarcals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.