Págines

6 de set. 2017

No ens faran callar!


Benvolguts lectors i benvolgudes lectores d´Alternoticies.cat, després de carregar les piles, amb les merescudes vacances d´agost, davant dels moments més decisius i intensos per Catalunya,tornem a estar amb vosaltres.

Primer de tot, tota la redacció d´Alternoticies.cat vol fer un agraïment molt especial a cadascú dels , ni més ni menys, 102.000 lectors/es del darrer article publicat abans de marxar per vacances, sobre l´exclusiva de l´estrategia que tenia planificada el govern espanyol per aturar el Referèndum democràtic català i mirar de convocar eleccions autonómiques, es a dir, les habituals.

Aquest article va correr per les xarxes rapidament, amb multitut de comparticions, arribant a ser trending topic a Catalunya!.
Moltes van ser les felicitacions, però també heu de saber que vam rebre insults i amenaces per part d´uns quants neofranquistes i l´intent de desacreditació per part d´algún diari envejòs de no haver estat ell qui dones aquesta important informació.

Però a tots ells, als neofranquistes ,que intenten impedir de totes les maneres possibles que els catalans poguem votar l´1 d´octubre, als botiflers o traïdors de la nació catalana, o als bonistes que no volen mitjans de comunicació que diguin la veritat de les coses i no puguin controlar-ho, només els hi diem una cosa: NO ENS FARAN CALLAR!

I farem el Referèndum, i votarem i direm SI! un Si al futur, un SI a la llibertat i Si a tenir un estat català independent que defensi la seva gent, la seva cultura, la seva llengua i la seva identitat!.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.