Págines

19 de set. 2017

El PSC perd la meitat de la seva militància des de la seva deriva dretana amb el PP


El Partit Socialista de Catalunya (PSC) ,que lidera actualment Miquel Iceta, està en caiguda lliure des que va decidir donar suport a la dreta anticatalana i antidemocràtica del PP i C´s.

Així ho demostra la fredor de les dades: des que va començar la seva campanya antireferèndum i, per tant, contra el dret a decidir dels catalans i catalanes, i a posicionar-se com amics de la dreta de PP i C´s, amb discursos rancis més propers al franquisme que a la democràcia, i la seva posició antidemocràtica d´impedir la lliure expressió dels catalans a les urnes sobre la independència de Catalunya, el PSC ha perdut, ni més ni menys, que el 50% de la seva militància.

La queixa ha estat efectuada per l´agrupació local d´un dels districtes de Barcelona. Molt neguitosa,  retreu internament que a Barcelona ciutat s´ha reduït fins a la meitat el número de militants des de l´abandonament de les posicions d´esquerres i progressistes i l´adopció d´una agre actitut d´atacar molt durament ,com si fossin el PP o C,s, el Referèndum que recolza l´amplia majoria de catalans i catalanes.

La mateixa proporció de disminució de militància s´ha produït arreu del territori català. La preocupació a les bases és molt gran, ja que a més denoten que la gran majoria de la militància la composen jubilats nascuts fora de Catalunya i no hi ha relleu generacional, perquè "la gent jove d´esquerres catalana no vol estar en un partit de dretes anti-referèndum català.

Tancament de locals, caiguda en les renovacions de carnets, i crits de "ja no som l´esquerra!"i "els joves se´n van a Erc, Cup i Podem, espavileu!" és la trista realitat (amagada per la cúpula) i vagatge que deixa la posició hostil cap el Referèndum de l´1-O i el Dret a decidir del poble català, empassant-se totes les actuacions judicials i policials que recorden altres èpoques fosques, on el PSC estava al costat dels demòcrates.

Sens dubte la factura que pagarà el PSC per aquest posicionament serà molt alta cara a properes eleccions catalanes (esperem ja no autonómiques) o municipals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.