5 de març 2020

Lamentable Colau: castiga els barcelonins amb una pujada de l´IBI en plena crisi del Coronavirus


Colau castiga els barcelonins amb pujada de l´IBI de fins el doble

Un nou despropòsit de l´alcaldessa Ada Colau a sumar a la seva llarga i desastrosa llista d´actuacions: castigar injustament als barcelonins amb una pujada descomunal de l´Impost de Bens Immobles (IBI) i a més en plena crisi sanitària,social i económica.

Aquesta forta pujada respecte els valors actuals la rebran tots els barcelonins propietaris d´un pis, en uns moments econòmics molt difícils per tota la ciutadania i pot posar en serioses dificultats per pagar a gent humil treballadora.

Aquest fet encara allunyarà més la possibilitat de comprar un pis a la gent jove i no tant jove.

Aquest nou desastre i càstig als barcelonins de l´alcaldessa Colau, que malgrat tot recordem no va guanyar les Eleccions Municipals a Barcelona i que governa amb el PSC-PSOE del 155 i els vots fatxes del mini grup de Manuel Valls, arriba a pujades del 50%, es a dir, el doble que l´actual, en areas dels districtes de Ciutat Vella i Sarrià-St. Gervasi.

Els veïns que ja han rebut els rebuts trimestrals de l´IBI estan molt indignats i no es descarten mobilitzacions i protestes novament contra Colau quan s´aixequin els confinaments,que sembla no apendre dels errors de castigar als barcelonins de tota la vida.

L´altra qüestió és: a qui regalarà tots els milers d´euros nous que recaptarà? a on aniran a parar? per què pregona a favor de no pagar lloguers,perjudicant a persones que tenen com a únic ingrès econòmic el seu petit lloguer d´un pis i en canvi no perdona la pujada d´IBIs al seu Ajuntament?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.