10 d’abr. 2018

L,actuació anti CDRs aviva encara més la Manifestació contra la Repressió d,aquest diumenge


La nova actuació judirico-policial espanyola contra persones del poble català pertanyents als Comités de Defensa de la República (CDRs) ha indignat la societat catalana i ha fet pujar, encara més, el to i la crispació dels demòcrates (catalans i espanyols) a favor de la llibertat d´expressió, de protesta i de manifestació.

Un fet, sens dubte, que caldeja, aviva i anima encara més la gran manifestació en favor de la democràcia i contra la repressió, que es cel.lebrarà aquest diumenge 15 d´abril de 2018 a les 11.30h a Pl. Espanya i que baixarà (si es pot, doncs serà multitudinària) per l´Avinguda del Paral.lel.

Una vergonya, que es pugui comparar terrorisme amb armes i causant de morts amb les simples protestes pacífiques d´unes persones detingudes per la seva ideología sobiranista.

Així ho han manifestat a les xarxes representants dels partits independentistes parlamentaris com JxCAT, ERC i la CUP o extraparlamentaris com el BSC (Bloc Sobiranista Català).

També s´han queixat per aquesta actuació Omnium, l´ANC, la Crida per la Democràcia i el Sindicat d´Estudiants universitaris que han fet concentracions de protesta.

Avui, a les 20h hi ha prevista una concentració de protesta a la Plaça Sant Jaume de Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.