26 de febr. 2018

Això és Tabarnia!: Ataquen amb una navalla a independentistes catalans


Això es Tabarnia, amics de C´s i PP: navajeros fatxes encoberts


Sobren les paraules davant imatges així. Magnifica fotografia pressa aquest diumenge 25 de febrer, en que es pot veure com son realment el "tabernessos": "navajeros" de l´ultradreta que amenacen als catalans que no pensen com ells.

Un autèntic perill públic a Catalunya, davant el que cap policia ni jutge està actuant.Aquest personatge deu estar encara lliure, amb el risc que compoorta.Sens dubte si fos independentista ja estaria a la presó per delicte d´odi. 

Durant la seva provocativa concentració d´aquest darrer diumenge a Barcelona, davant el monument a Rafael de Casanova, el patriota defensor de la independència de Catalunya el 1714 precisament enfront l´atac dels espanyols a favor dels borbons, al passar un grup d´independentistes catalans que anaven cap a pl. Catalunya, van començar a proferir-lis insults i cridant "independentistas sois terroristas".

Al apropar-se uns quants d´aquest grup d´independentistes per recriminar-lis els insults i l´acte espanyolista catalonòfob a favor de l´escolarització en espanyol i contra la immersió lingüistica ,els "tabernessos" van mostrar una caràcter totalment violent, fins el punt d´amenaçar amb una navalla als independentistes (com es veu clarament en l´imatge d´aquest individuo amb la bandera de Tabarnia).

Davant d´aquest fet els independentistes es van retirar i seguir els seu camí cap a Pl. Catalunya.

Diaris espanyols anticatalans han intentat amagar aquest fet, i d´altres fins i tot han transgiversat el que va passar.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.