21 de set. 2017

La dona de l´ex jugador de handbol del Barça Milan Kalina entre les detingudes per la repressió del PP



Mercè Martínez és una de les detingudes injustament per la repressió policial d´ahir sota ordres del PP i amb el beneplàcit de C,s (esperat) i del PSOE-PSC(lamentable).

Doncs bé, resulta que la Mercè és la dona del famòs ex-jugador serbi del Barça d´Handol, Milan Kalina, una llegenda del handbol, qui ha tret a la llum pública la lamentable detenció efectuada.

La tècnica de la Generalitat està acusada de sedició. Encara no ha pogut veure la seva dona. Tan sols hi va poder parlar per telèfon uns instants, i li va dir que estava bé.

Kalina no entén per què l’acusen de sedició, ja que Martínez només és una tècnica que ni tan sols pertany a cap partit. També lamenta com es va produir l'arrest: “La van detenir quan anava pel carrer amb els meus fills, Darío de 15 i Andrea de 17 anys. La van envoltar set guàrdies civils. Li van requisar les claus i la van portar a casa per escorcollar-la, davant la mirada atemorida dels seus fills".

"Els ha hagut de donar diners per anar-se en taxi, plorant i sense comprendre res" va explicar Kalina al diari SPORT, detallant que van entrar al seu domicili "tirant-me a la cara una ordre de registre mentre ella plorava i jo els exigia una simple explicació" . "Ens han tractat com a simples terroristes" ha explicat l'exjugador blaugrana, que va detallar que en el registre "fet de qualsevol manera i sense cap mena d'educació”. Enlloc de perseguir demòcrates que es dediquin a perseguir terroristes, la van arrestar com si fos Bin Laden”.

Els guardies civils es van emportar un parell d'ordinadors, pen drives, música, entre d'altres aparells informàtics. També el van amenaçar a ell: "Usted tranquilícese si no quiere que también le detengamos".

Kalina ha explicat emocionat que, a l'hora del pati de l'institut, la seva filla el va trucar per preguntar què passava amb la seva mare.

Kalina ha dit que ja tenia previst anar a votar, però que ara, després de tot el que ha passat, n'està el doble de convençut. “Ja ho he explicat a la gent del meu país,Serbia, es vergonyòs el que està fent l´estat espanyol, sembla que tornem a la dictadura franquista”. “Tot plegat lamentable, cada vegada entenc més a l´independentisme català”.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.