Págines

6 de jul. 2017

Homenatge avui a Heribert Barrera per part de l´independentisme de base


Serà avui, 6 de juliol, el día del seu aniversari en que hagués fet 100 anys, que el gran patriota independentista català Heribert Barrera  rebrà un merescut homenatge.

Aquest acte ,organitzat per l´associació cultural independentista Vibrant, una de les més proactives dins el teixit d´entitats sobiranistes, tindrà lloc al Fossar de les Moreres (lloc assenyalat convenientment) de 19h a 21h, amb la intervenció de totes les personalitats que figuren al rètol de la fotografia.

Però Vibrant no estarà sola en l´acte sino que la majoria del sobiranisme nacionalista català hi serà present amb representants, recolzant  aquest homenatge a Barrera.

Per exemple, la CCI (Candidatura Ciutadana per la Independència), plataforma independent i molt activa que agrupa diverses entitats de l´independentisme de base (com per exemple l´Ateneu Sobiranista Català, el Bloc Sobiranista Català, Companyia Almogàvers de Catalunya, Politica per Catalunya...), ja ha confirmat la seva assistència, així com el Memorial 1714, el Bloc Democràtic Nacional, l´entitat El Cas dels Catalans, i moltes d´altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.