21 de set. 2017

Barça i Girona deixen retratat l´Espanyol


Molts i moltes van dir, mig en broma mig en serio, que amb l´ascens del Girona, Catalunya recuperava 2 equips a la 1a divisió, obviant l´Espanyol.

Sembla que el temps els li està donant la raó. Els comunicats del FC Barcelona i el Girona FC a favor del dret a decidir del poble català i en contra de la intervenció policial d´ahir han posat en evidència i ben retratat al RCD Espanyol.

Trista, molt trista la imatge donada ahir per l´Espanyol.

La posició del Barça ha fet la volta al món. El comunicat del club barcelonista ha format part dels articles i reportatges dels mitjans internacionals, després que els blaugrana explicitessin el seu suport a les institucions i reiteressin la seva defensa aferrissada "del país, de la democràcia, de la llibertat d'expressió i del dret a decidir", en un posicionament que lliga plenament amb la seva història.

Els gironins, en una resposta similar a la del Barça, han volgut "posar-se al costat de la voluntat dels ciutadans d'aquest país que han fet evident en nombroses ocasions la seva intenció d'expressar la seva llibertat democràtica exercint el dret a decidir"

Molts altres clubs catalans i inclús federacions han recolzat la iniciativa de Barça i Girona, a excepció, lamentablement de l´Espanyol. Una posició que augmentarà sens dubte la llegenda sobre la seva dependencia de Madrid i del Real i el seu allunyament de la catalanitat.

Un grup de socis de l´Espanyol ja s´han reunit per fer un manifest que demani a la directiva que es posi al costat del poble català i el seu dret a decidir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.