26 de des. 2020

La coalició d´unitat independentista pel 14-F tira endavant

coalicio-unitat-independentista-14-F
Hi haurà la coalició unitària independentista demanada per Donec Perficiam


Bloc Sobiranista Català
Força Catalunya i PNA sumaran per defensar l'1-O i la independència, tal com demanava l´entitat Donec Perficiam. Es possible que s`afegeixin encara alguns altres partits.

Aquesta serà la coalició d'unitat independentista per les eleccions del 14-F de 2021 que volia Donec Perficiam i que finalment s´ha pogut configurar després de varies reunions telemàtiques.

Donec Perficiam, està formada pels ex-secretaris nacionals de l'ANC que van marxar perquè pensaven que calia fer un pas més endavant i sumar tots els partits independentistes possibles en una sola llista per fer la independència de veritat en la legislatura vinent.

Uns quants partits de la base independentista han fet prevaler la seva generositat per poder sumar i deixar de costat individualitats i possibles diferencies i fer possible allò que demanaven i demanen molts catalans i catalanes a cada manifestació: Unitat per la independència i defensa del resultat del referèndum de l`1-O.

Aquests partits són: el Bloc Sobiranista Català (BSC), Força Catalunya (FC) i la Federació Catalana del Partit Nacionalista Andalús (PNA), encara que la coalició queda oberta a d´altres partits independentistes que s, hi vulguin sumar i ho diguin abans del tancament de coalicions segons calendari de la JEC.

Els esmentats partits han arribat a un acord i han signat conjuntament el manifest de Donec Perficiam que demana que s'aixequi la declaració d'independència des del Parlament de Catalunya i es faci realment efectiu el resultat del referèndum del primer d'octubre de 2017.

El Bloc Sobiranista Català i la Força Catalunya d'en Santiago Espot són els principals partits actius de l'independentisme extraparlamentari actualment. 

Ja van coincidir en la coalició de Solidaritat Catalana per la Independència i ara han decidit escoltar la crida en favor de l´unitat independentista i tornar a sumar, afegint ara a la suma els independentistes andalusos defensors de l'1-O i de la independència catalana, del líder de l`Assemblea Nacional Andalusa (l'ANC d'Andalusia) Pedro Altamirano.

Així doncs, la coalició d´unitat independentista demanada des de la societat catalana ha començat a avançar.