4 de nov. 2020

Neix "UNITAT PER LA LLIBERTAT":Per fi,unitat a l´independentisme!

La plataforma que uneix l´independentisme de base ja és una realitat

Per fi arriba la tan anhelada unitat a l´independentisme, ni que sigui al de base.

Allò que no saben fer ERC, CUP o PDeCAT-JUNTSxCAT, és a dir, la unitat i la suma, ho han sabut fer els partits petits i entitats de la base independentista.

Els artífexs i creadors a qui s´ha de felicitar per aquesta proposta d´unitat materialitzada en forma de plataforma, amb el bonic nom d´UNITAT PER LA LLIBERTAT, són el BLOC SOBIRANISTA CATALÀ (BSC) i RENAIXENÇA NACIONAL CATALANA (RNC).

UNITAT PER LA LLIBERTAT vol ser un punt de trobada o plataforma unitària que està oberta a tots els petits partits, entitats i persones en l´àmbit individual de l´independentisme de base, com queda clar en el seu comunicat d´acord i de presentació:

.........
La UNITAT PER LA LLIBERTAT DE CATALUNYA JA HA COMENÇAT!

Contra la repressió al poble català, contra la catalanofòbia o odi al català i a Catalunya només hi ha una solució: INDEPENDÈNCIA I LLIBERTAT!

Allò que no saben fer els partits polítics grans o parlamentaris de l´independentisme català, és a dir, la unitat i la suma, ho hem sabut fer la base independentista.

Els partits Renaixença Nacional Catalana (RNC) i Bloc Sobiranista Català (BSC),escoltant la veu del poble català, hem arribat a un acord per fer una suma de l´independentisme de base que defensi la proclamació de la República Catalana!

UNITAT PER LA LLIBERTAT vol ser un punt de trobada o plataforma unitària que està oberta a tots els petits partits, entitats i persones en l’àmbit individual de l’independentisme de base.

Només sumant i amb la unitat dels qui componem la base independentista, aquella que no es té en consideració en les trobades i actes de les grans associacions independentistes amb els partits parlamentaris "independentistes", deixant de banda egos i egoismes partidistes, podrem avançar i pressionar per fer efectiva la Declaració d’Independència de Catalunya, fruit de la gran victòria del SI al Referèndum de l’1-Octubre-2017, l’únic vàlid per a nosaltres.

I proclamar per fi l’anhelada República Catalana Independent i Lliure!, com a nou estat europeu.

Perquè...

SENSE INDEPENDÈNCIA NO HI HA LLIBERTAT!
I SENSE LLIBERTAT NO HI HA FUTUR!

..........
Unitat per la LLibertat (UxLL) comença amb el gruix de la suma dels adherits i adherides de les 2 esmentades formacions (que,per cert, ja són més persones que els militants del PNC de Marta Pascal o que de les formacions unionistes Units per Avançar, Lliures i Lliga Democràtica), i espera sumar a partir d´ara a moltes més persones i entitats, que es poden informar i adherir a través de:

el seu mail: unitatperlallibertat@gmail.com, o pàgina web: www.unitatperlallibertat.wordpress.com

També han estrenat grup i pàgina a Facebook (Unitat per la Llibertat) i perfil a Twitter (@UnitatLLibertat).

Sens dubte, la creació d’Unitat per la Llibertat és una gran notícia pel món independentista, i per la unitat de l’independentisme que posa la llibertat de Catalunya per damunt de tot.

Però que, de ben segur, incomodarà i posarà nerviosos als grans partits independentistes al Parlament i potser també a les grans entitats com ANC i Òmnium que mai han convocat a les seves reunions a aquesta part de l’independentisme, l’independentisme extraparlamentari que cada vegada té més força.