16 d’abr. 2018

COP AL 155:Més d´1 milió de persones surten contra la repressió


Realment van ser més d´1 milió de catalans i catalanes els qui ahir van omplir, de gom a gom, tota l´Avinguda del Paral.lel, la Plaça Espanya i la part de Gran Vía que dona a Pl. Espanya.

Només els qui vam estar allà ho sabem. I si vostès compten tots aquests carrers i els seus adjacents (que això no es compta i estaven també plens d´independentistes).

Per tant, la Guardia Urbana de Colau va tornar a fer el ridícul, fent un recompte de "només" 315.000 persones.

Si, com que hi havia tan "poca gent" ,segons la GU de Colau, és per això que el metro anava tant ple que la gent no podia pujar a les estacions, fins el punt que a l´estació de Paral.lel el metro no s´aturava degut a la gran concentració de gent que ja hi havia al carrer una hora abans de l´inici de la Manifestació.

I els autobusos també plens a vessar.

Més valdria que els qui fan recomptes a la GU tornessin a l´escola a apendre a comptar. Això o que es posin ulleres aquells amb certs problemes de visió.

Tots els partits independentistes JxCAT,ERC,Demócrates, CUP i el Bloc Sobiranista Català (BSC) hi eren presents.
També els Comuns, UGT, CCOO, i tot un seguit d´entitats: ANC, Omnium, els CDR, la CCI (Candidatura Ciutadana per la Independència), el MIC, etc.., tancant les boques a qui des d´Espanya parlen en nom del poble català. 

El poble català, estava ahir al carrer. Representant a l´amplia majoria de votants i de diputats.

I el trident de 155 veient estrepitosament com les imatges de centenars de milers de catalans protestant contra la repressió espanyola a Catalunya donava la volta al món i era noticia destacada als mitjans de comunicació internacionals excepte als espanyols, es clar.

Ara el mon ja sap que volen els catalans i catalanes. No cal que ningú els hi expliqui un relat inventat.

El món sencer ha tornat a comprovar que la irritació catalana continua viva.

La marxa va ser gegant, un adjectiu emprat, entre d'altres, pel diari francès Libération.

A més és molt recomenable llegir aliments rics en ferro per a l´anemia , o también el interesante post alimentos ricos en hierro para la anemia.

L'independentisme va mostrar la seva força allà on és més unitari, al carrer. I va deixar sense arguments els que prediquen incansablement el desànim existent en la majoria sobiranista al Parlament, que té majoria absoluta a la cambra, com Arrimadas o Albiol. 

I la SCC amagada sota el llit veient el que és una autèntica manifestació multitudinària i no les seves ridiculesses.
,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.