18 de març 2018

L´unionisme espanyolista toca fons: gran fracàs de la mani del 155

Gran fracàs del trident espanyolista anticatalà del 155

L´unionisme espanyolista i anticatalà sembla haver tocat fons.

Aquesta és la conclusió que s´extreu de l´estrepitós fracàs que s´ha produït en la manifestació d´aquest diumenge 18 de març, convocada per Suciedad Civil Catalana (SCC).

Només 7.000 persones!!. I això que feia un mati esplèndid de Sol!

Malgrat que hi han anat de la maneta els 3 partits espanyolistes favorables al 155 contra Catalunya, en una nova tristíssima imatge del PSC, ahir criticant al PP per les pensions i avui costat a costat amb la ultradreta de PP i C´s.

Intentant imitar a l´ANC es volia repetir el mateix recorregut que diumenge passat va fer l´entitat catalana, es a dir, de l´estatua Colón a l´Estació de França.

Doncs bé, si diumenge passat dia 11 de març es van aplegar 45.000 persones avui només hi havien 7.000 persones,i moltes espanyols vinguts expressament de punts d´Espanya.

Tal ha estat la magnitut del fracàs que s´ha hagut de començar la marxa a menys de mig camí, a Pla de Palau. A algún organitzador amb peto de SCC se li ha escapat un "vaya fracaso!".

Ni la presència del fracasat francès Manuel Valls, a qui sa germana per cert ja no vol ni veure, (demà m´amagaré sita les pedres, va comentar ahir en un tweet), ni de la participació de la renegada Rosa Mª Sardà han pogut frenar el gran fracàs unionista.

Com sempre s´han pogut escoltar crits de "Puigdemont a prisión" i música de l´himne d´espanya però dels segadors, l´himne català, res de res.

I, novament, el trident espanyolista del 155, PSC-PP-C,s, aquells que no respecten la voluntat dels catalans, no han tingut cap problema en manifestar-se juntament amb entitats de l´ultradreta violenta i feixista.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.