15 de des. 2017

Nutricionista a Casa.cat: el plaer de llegir sobre nutrició en català



Ja sabem que les pàgines web escrites en la nostra llengua, en català, no són les més abundants, i sobre temes concrets encara menys. I,malauradament, si són amb domini .cat encara no en són prous.

Però tenim una molt bona notícia: ara tots els catalans i totes les catalanes afeccionats al món de la nutrició tenen un lloc web on poder-ho fer en la seva pròpia llengua: El Nutricionista a Casa, www.nutricionistaacasa.cat

Totes les persones que tinguin ganes de poder llegir en català sobre vida i alimentació sana, i sobre assessorament nutricional, només cal que visitin la web: www.nutricionistaacasa.cat i gaudiran del plaer de llegir en la nostra llengua molt bons articles relacionats amb temes de dietètica i nutrició.

I a més ho podran fer de forma completament gratuïta, en una web o blog de gran qualitat, que el mateix cercador internacional Google ha posicionat els seus articles en els primers llocs de les recerques sobre nutrició en llengua catalana.

Aquest fet demostra que les webs catalanes .cat no tenen res a envejar a altres webs escrites en altres llengües del món.

Els emprenedors barcelonins que han creat i desenvolupen aquesta pàgina web són: en Càstor Bayo, en la part de documental dels continguts (com a Nutricionista-LLicenciat en Ciència i Tecnologia dels Aliments que és), i en Jordi Negrevernis en la part tècnica de disseny-manteniment de la web (com a Tècnic Informàtic titulat).

Molt recomenable visitar aquesta web i donar-hi un cop d´ull.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.