10 de nov. 2017

Torna el Bloc Sobiranista Català i s´ofereix com a solució per fer la llista unitaria pel 21D




El Bloc Sobiranista Català (BSC) es reactiva. Una bona noticia, sens dubte, pel món sobiranista i que representa una sorpresa ben preparada.

Així ho han decidit membres de l´antiga executiva davant “la greu situació de repressió per la que està passant Catalunya per part de l´estat espanyol ”.

I tal com sempre ha estat el seu objectiu i indica clarament el seu nom “Posem el Bloc al servei del país, volem seguir treballant per ser l´instrument d´unitat de tot el sobiranisme o independentisme, que és lo mateix, i aconseguir viure en llibertat i en una vertadera democràcia”.

Es per això que “ens oferim com a solució i com a eina per a que es pugui presentar una llista unitaria de país i ens posem en plena disposició de les plataformes que així ho estan demanant”. (en un clar oferiment al President Puigdemont, i les plataformes llistaunitaria.cat i respublica.cat).

“No cal una agrupació d´el.lectors, poden fer la llista unitària a través del Bloc Sobiranista Català. Només cal que contactin amb nosaltres i estarem encantats de col.laborar”.

La plataforma independent de l´independentisme de base CCI-Candidatura Ciutadana per la Independència (que agrupa entitats sobiranistes i i independents) ja ha cel.lebrat la noticia i ha comunicat el seu suport al Bloc.

Aquest partit legal i que figura en el Registro General de Partidos va ser fundat el 2009.

Va formar part de la coalició de partits SI-Solidaritat Catalana per la Independència i des que es va desfer la coalició al quedar fora del Parlament havia quedat en “stand by” observant com anava el tema del procès constituent cap a la república catalana.

https://twitter.com/BlocSobiranista/status/928730270899023874

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.