5 d’oct. 2017

Grups d´ultradreta franquista avisen que a la mani de diumenge hi hauran incidents i crema de senyeres i estelades


Grups d´ultradreta profranquista ja han avisat pels seus foros a les xarxes socials que aquest diumenge 8 d´octubre aniran a la manifestació espanyolista, convocada pel sr. Albiol del PP i la seva tropa de SCC.

Com era d´esperar, no han perdut l´oportunitat també d´afegir-se Ciudadanos,"en homenaje a la Guardia Civil y la Policia, dales las gracias" (com es pot comprovar a la fotografia), ignorant la contundent actuació contra ciutadans catalans pacifics que anaven a votar aquest diumenge 1 d´octubre.

En el cas dels grups neonazis ja han advertit que "nos romperemos la cara con quien sea para garantizar la unidad de España", "como oigamos hablar en polaco le damos un tortazo", i que hi haurà "quema de sus banderas, la catalana y la estelada", lo que demostra que no serà una manifestació gens pacífica ni gaire segura.

A mes comuniquen que portaran a "los amigos de Falange y España 2000 de otras partes de España" i que s´afegiran tots els policies nacionals i guardias civils movilitzats a Catalunya (els dels hotels i el vaixell "piolin", per a que ens entenguem..).

Per tot plegat s´està recomenant al poble català per whatsapps, mails, facebook i twitters que diumenge al matí ningú surti de casa o no vagi a prop de la zona de pl. Urquinaona (on están convocats els espanyolistes a les 12h) i Via Laietana, ja que serà una zona d´alt risc i perillosa per la seguretat de les persones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.